Workshops Speciaal

Wij geven verschillende kookworkshops in 2014. O.a. Afrikaanse Tapas, Pizza bakken en Italiaanse tapas, Biologische vegetarische mediterrane tapas, Hollandse hapjes met streekproducten en taart- en cupcake workshops. Ons nieuwe programma staat onder agenda op deze website. Hieronder staat een korte omschrijving van de verschillende workshops. Wilt u meer informatie bel of mail ons dan: 06-20295587 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Onze workshops zijn ook geschikt voor kinderfeestjes, personeelsverenigingen, bedrijfsfeestjes en vrijgezellenfeestjes. 
 
 

Bekijk onze Agenda

 1. Afrikaans koken:

Samen maken we een Afrikaanse maaltijd (voorgerecht, hoofdgerechten en een dessert). De zelf gemaakte gerechten worden ter plaatse gegeten door de groep. De workshop duurt maximaal 4 uren. De kosten voor deze workshop bedragen € 40,- per persoon.

 2. Afrikaanse tapas (hapjes):

We hebben deze populaire workshop in 2014 maar liefst 10x gegeven voor personeelsverenigingen, vrijgezellenfeestjes en vriendegroepen. Samen maken we een variatie aan warme en koude Afrikaanse hapjes (tapas). De gerechten worden gezamenlijk gegeten. Wij bieden bij deze gerechtjes verschillende Afrikaanse wijnen en bieren aan. De kosten voor deze workshop bedragen € 40,- per persoon (inclusief receptenboekje, welkomstdrankje en 1 consumptie).

 3. Cupcakes versieren

We gaan 6 cupcakes maskeren en afwerken met marsepein of fondant. Daarna worden de cupcakes afgewerkt met gumpaste of marsepeinen bloemen en figuren. Kosten € 32,50 per persoon (inclusief 6 zelfgemaakte cupcakes in een doosje). De workshop duurt maximaal 3 uren.

 4. Basistaart maken

We gaan een zelf gevulde en gemaskeerde taart, versieren met marsepein of fondant. Kosten € 35,00 per persoon. De workshop duurt maximaal 3 uren.

5. Vervolworkshops taarten maken (boltaart, tasjetaart, stapeltaart, prinsessetaart)

Als u de basistaart workshop al gevolgd hebt, kunt u kiezen uit vervolgworkshops: een tasjes-, prinsessen-, stapel- of themataart. De workshop duurt maximaal 3,5 uren. Kosten varieren van € 35 (boltaart) tot  €55,00 (stapeltaart) per persoon. 

 6. Cakepops versieren

We gaan 10 cakepops afwerken met chocola. Daarna versieren we de cakepops met marsepein, fondant en sprinkles. De kosten voor deze workshop bedragen € 32,50 per persoon (inclusief 10 zelfgemaakte en verpakte cakepops). De workshop duurt maximaal 2,5 uren.

 7. Hollandse hapjes met streekproducten uit het Westerkwartier

We gaan warme en koude Hollandse hapjes maken met streekproducten uit het Westerkwartier. De hapjes worden verpakt in een doosje en kunnen mee naar huis worden genomen. U krijgt een receptenboekje mee naar huis.

Kosten € 35,00 per persoon.

8. Pizza bakken en Italiaanse tapas maken (hapjes)

We gaan pizza bakken en warme & koude Italiaanse hapjes maken (tapas). De hapjes worden verpakt in een doosje en kunnen mee naar huis worden genomen. Of u kunt de hapjes met de groep ter plaatse eten onder het genot van Italiaanse sapjes, wijnen en bier. Kosten € 40,00 per persoon

9. Biologische vegetarische mediterrane tapas (hapjes)

We gaan vegetarische warme en koude hapjes maken van biologische producten. De hapjes worden verpakt in een doosje en kunnen mee naar huis worden genomen. Of u kunt de hapjes met de groep ter plaatse eten onder het genot van Spaanse/Italiaanse sapjes, wijnen en bier.

Kosten € 45,00 per persoon

 10. Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes,

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor uw personeel. Dan kunnen wij voor u een kookworkshop organiseren. Dit kan op onze locatie in Grijpskerk, maar we kunnen ook in overleg een locatie uitzoeken of gebruik maken van een bedrijfskantine. Alle onder 1 t/m 9 genoemde kookworkshop kunnen ook als bedrijfsfeestje georganiseerd worden. Bent u geïnteresseerd, stuur dan een mail en dan sturen wij u informatie over de workshopmogelijkheden toe. Prijzen in overleg en afhankelijk van de locatie en 
groepsgrootte.  

 12. Kinderfeestjes

We kunnen ook kinderfeestjes geven op locatie of bij u thuis. We nemen hierbij onze mobiele werktafels en materialen mee. De kinderen maken een versierd taartplankje en gaan daarna een minitaartje, miniprinsesje, cupcakes maskeren en versieren. Dit taartje of deze cupcakes kunnen ze meenemen naar huis. Ook behoort een workshop cakepops bakken en versieren tot de mogelijkheden. Tussendoor krijgen de kinderen ranja en een versierd cakeje om op te eten. Kosten: € 12,50 per kind. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. 

13. Kinderworkshops BSO.

In de vakantieperiodes geven wij ook taart- en cupcake workshops voor kinderen van de Buitenschoolse Kinderopvang (BSO). Bent u geïnteresseerd, stuur dan een mail en dan sturen wij u informatie over de workshopmogelijkheden en prijzen toe.

Voor alle workshops geldt:
- Minimaal 6 personen (volwassene, zelf deelnemers organiseren), grotere groepen (10+) in overleg. Voor de kookworkshops geldt een minimum van 8 personen en ook voor kinderfeestjes geldt een minimum van 8 kinderen.

-De workshops kunnen ook worden gegeven op een locatie naar keuze (mits voldoende voorzieningen aanwezig zijn en de kosten van deze locatie zijn dan niet in de prijs inbegrepen);

- Annuleren tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop (anders worden de volledige kosten in rekening gebracht;

- Annulering binnen 2 weken (zelf vervanging regelen);

- Voor de geplande workshops moet de betaling uiterlijk 1 week voor aanvang worden voldaan, anders komt de reservering te vervallen. Voor workshops die in overleg gepland worden, kan een aangepaste prijsafspraak worden gemaakt.  

- Prijzen voor de workshops zijn inclusief 21% BTW.

Download folder

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven

Mate Masie hoopt dat u hun specialiteiten ontdekt en de kennis hiervan bewaard, zodat u als klant terug komt. En dat u daarnaast uw ervaringen doorgeeft aan anderen, zodat ook zij hiervan kennis kunnen nemen.

Reserveer gelijk!

Login or Register

LOG IN