Taarten, cupcakes, high tea Speciaal

Wij maken op bestelling persoonlijke taarten, cakepops en cupcakes. We geven kookworkshops en organiseren high tea's. Voor meer informatie kunt u ons bellen (06-20295587) of mailen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).'; document.write(''); document.write(addy_text58166); document.write('<\/a>'); //-->\n Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Taart-, cakepop- of cupcake workshop

We geven ook een cupcakeworkshop met professionele bakkersingredienten. Zie voor meer informatie het onderdeel workshops. 

High Tea of afternoon tea thuis of op locatie

cupcacke CC_detail2Een gezellig middagje High-of Afternoon tea - in je eigen huis of bedrijf! Wij kunnen een High- of Afternoon tea bij u thuis of op locatie organiseren. Een High tea is een variant van de zogenaamde Afternoon Tea.  De Afternoon Tea bestaat uit voornamelijk zoetigheden (o.a. scones, taart, cake, fruit, bonbons, clotted cream, jam) en de High Tea kent zowel zoete als hartige hapjes (quiche, verschillende soorten sandwiches, omelet). Wij serveren bij de High- en Afternoon tea met verschillende soorten thee (koffie op verzoek). Vanzelfsprekend kan een menu aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Een High-tea is te reserveren vanaf 10 personen en is er al vanaf 19,00 per persoon. Een Afternoon tea is te reserveren vanaf 8 personen, vanaf 16,00 per persoon.

Taart & cupcakes op bestelling
Een bijzondere gelegenheid kan nog specialer worden met een persoonlijke taart. Wij maken op verzoek een taart, cakepops of
cupcakes voor bijvoorbeeld een verjaardag, trouwerij, geboorte, pensioen of diplomering. In overleg bepalen we het ontwerp. 

Richtprijzen: 
Ronde taarten:, 20 cm (6-10 personen, vanaf € 30,-), 25 cm (13-18 personen, vanaf € 35,-)
Vierkante taarten: 25 bij 25 cm (20-25 personen, vanaf € 45,-) 

Cupcakes, cakepops: vanaf € 1,75/stuk

Wilt u een bijzondere taart of cupcakes, bel dan ruim op tijd voor overleg. Er gaan niet veel taarten in een dag
en het zou jammer zijn als er niet voldoende tijd in onze agenda is om een taart te maken: 06-202955587. 

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven

Mate Masie hoopt dat u hun specialiteiten ontdekt en de kennis hiervan bewaard, zodat u als klant terug komt. En dat u daarnaast uw ervaringen doorgeeft aan anderen, zodat ook zij hiervan kennis kunnen nemen.

Reserveer gelijk!

Login or Register

LOG IN